مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

وزیر خارجه آمریکا جنایات «تروریست‌های افراطی» در سوریه را محکوم کرد

وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای جنایات اخیر گروه‌های وابسته به حاکمان جدید سوریه علیه غیرنظامیان در غرب این کشور را محکوم کرد و خواستار پاسخگو کردن عاملان آن شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 09
کد خبر: ۲۷۳۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده با صدور بیانیه‌ای «تروریست‌های افراطی» از جمله افراط‌گرایان خارجی را که در روز‌های اخیر اقدام به قتل غیرنظامیان در غرب سوریه کرده‌اند، محکوم کرد.

وی با تأکید بر حمایت ادعایی ایالات متحده از اقلیت‌های دینی و قومی سوریه، از جمله جوامع مسیحی، دروزی، علوی و کرد، به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت.

در این بیانیه که در وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، روبیو همچنین خواستار پیگرد و مجازات عاملان این کشتار‌ها از سوی دولت جدید سوریه شد و بر ضرورت پاسخگویی مجرمان در قبال این جنایات تأکید کرد.

در روز‌های اخیر، مناطق غربی سوریه، به‌ویژه استان‌های لاذقیه و طرطوس، شاهد درگیری‌های شدیدی بوده است که منجر به کشته شدن صد‌ها غیرنظامی شده است. بر اساس گزارش‌های منابع محلی، بیش از ۴۰۰ غیرنظامی در قتل‌عام‌ها و اعدام‌های میدانی کشته شده‌اند.

گروه‌های تروریستی مانند «حزب ترکستانی» که از تروریست‌های اویغوری تشکیل شده و از هم‌پیمانان «هیئت تحریر الشام» به رهبری هستند، در این جنایت‌ها دست داشته‌اند. این گروه‌ها عملیات پاکسازی فرقه‌گرایانه را در مناطقی مانند بانیاس آغاز کرده و تفاوتی میان کودکان و افراد سالمند قائل نشده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرده است که بیش از ۳۰۰ غیرنظامی علوی از پنجشنبه تاکنون به دست نیرو‌های امنیتی سوریه و وابستگان آن کشته شده‌اند. این افراد توسط گروه‌های وفادار به ابومحمد جولانی اعدام شده‌اند و منازل و اموال آنها غارت شده است.

این تحولات در پی ناآرامی‌ها و اعتراضات در مناطق علوی‌نشین رخ داده است که به مجموعه‌ای از تحریکات نیرو‌های تحریر الشام علیه علوی‌ها مربوط می‌شود، از جمله حمله به مزار «ابوعبدالله الحسین الخسیبی»، رهبر علویان در حلب، در نوامبر ۲۰۲۴. این اقدامات منجر به خشم و اعتراضات گسترده در میان جامعه علوی شده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سوریه آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار